Prepadával ženy v Humennom – polícia ho už má

05.08.2009 Humenné

Humenskí policajti vypátrali a obvinili 16 ročného mladistvého Humenčana – časť Podskalka za zločin lúpeže a zločin obmedzovania osobnej slobody.
Mladík bol už v minulosti 3 krát súdne trestaný. Prvýkrát lúpežne prepadol 33 ročnú ženu 21.6.2009 v čase okolo 02.45 hod. na chodníku na ulici Laboreckej pri vchodových dverách do pobočky stávkovej kancelárie. Prepadnutej žene strhol zlaté náušnice a kabelku s 25 Eurami. Poškodená utrpela zranenia s dobou liečenia 5 až 6 dní.
Dňa 19.7.2009 v čase okolo 03.30 hod. v Humennom na chodníku pri MŠ, Ul. Dargovských hrdinov zozadu pribehol a prepadol aj 32 ročnú Humenčanku. Snažil jej strhnúť a zobrať kabelku, ktorú mala na pravom pleci. Poškodená začala kričať o pomoc, načo sa obvinený zľakol a z miesta činu ušiel.
Dňa 22.7.2009 v čase okolo 23.00 hod. v Humennom v blízkosti Ul. Sninskej za starým mostom cez rieku Laborec si náhodne vyhliadol 34 r. chodkyňu. Sledoval ju na autobusovú zastávku na Ulici Sninskej v Humennom, opýtal sa jej koľko je hodín a keď mu poškodená povedala aby odišiel, otočila sa k nemu chrbtom, chytil ju rukou za tvár a znemožnil jej ďalší pohyb, bez slova ju držal až do chvíle kedy ho poškodená uhryzla do prsta ľavej ruky, ktorou ju držal za tvár a vtedy sa jej podarilo oslobodiť sa zo zovretia a ujsť. Obvinený bol policajtmi včera 4.8.2009 dopoludnia zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. Polícia podala podnet na jeho väzobné stíhanie.

Poškodzovanie cudzej veci
Stropkovskí policajti vypátrali a obvinili za poškodzovanie cudzej veci 27 ročného Stropkovčana. Obvinený 04. júla 2009 poškodil sklenené výplne na objekte nemocnice v Stropkove a poškodenie sanitného motorového vozidla, ktoré bolo zaparkované pred vchodom do novej časti nemocnice v Stropkove.
Poškodením sanitného motorového vozidla vznikla škoda vo výške 1055,89, EUR a rozbitím troch kusov sklenených výplní vznikla škoda vo výške 100, - EUR.

Štvorlístok vlámačov polícia za krátko vypátrala a obvinila
 

Vyberte región